Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
GARZON BÚTOR KERESKEDELMI KFT.
Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. bemutatkozó 570.jpg

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. a Garzon Bútor Cégcsoport tagja. A társaság 2005-ben kezdte meg működését a cégcsoport székesfehérvári központjában. Tevékenysége két fő irányban határozható meg: kereskedelem és belsőépítészeti kivitelezésként fővállalkozás.
A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. egy olyan vállalat, amely koncepcióival, termékeivel és szolgáltatásaival az irodai trendeket színesíti és tagja azon kevés cégcsoportnak, ahol egy helyen megtalálható a fejlesztés, a gyártás, az értékesítés és a tanácsadás.
Mi, a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. a szakmai hozzáértésünket, a sok éves tapasztatunkat és elkötelezettségünket a megvalósításra váró célok iránt a profizmussal összegyúrva nyújtunk ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatást mind a bútorozás, mind az egyedi belsőépítészeti kivitelezés terén.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal optimális megoldást kínálunk Partnereink számára, akiknek fontos, hogy fenntartható környezetben, inspiráló térben végezhessék munkájukat. A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. széles termékválasztéka optimális megoldást nyújt az iroda minden területének megtervezésére és berendezésére, valamint az azokon folyó tevékenységek hatékony kiszolgálására.

Gyártási profilunk a közelmúltban fémipari kivitelezéssel bővült. Fémipari üzemegységünk korszerű gépekkel, 30 fős létszámmal teljesíti lemez, cső alapanyagú megrendeléseit.

Értékesítő helyeinken törekszünk vevőink igényeinek teljes körű kielégítésére, a saját szériagyártmányainkon kívül az egyedi kívánalmakat maximálisan figyelembe vesszük. Partnereink részére a saját előállítású trmékeken kívül ülő- és fekvőbútorokkal, padlószőnyeggel, világítótestekkel és minden olyan termék kínálatával, amely az irodai munkát segíti rendelkezésre állunk.

Fővállalkozói belsőépítészeti kivitelezői tevékenységünk kapcsán project-előkészítés és kivitelezés tekintetében 15-20 fő faipari mérnök végzi az irányítási, koordinálási munkálatokat.

Export piacaink közül az osztrák, német, angol, szlovák, dán, finn és a román piacot kell megemlíteni. Ezekre a helyekre leginkább szállodai, egészségügyi valamint irodai bútorokat szállítunk. Jelentős mennyiséget képvisel export megrendelés-állományunkban az üzletberendezés és a lakossági konyhabútor is.
A vállalat menedzsmentje nyitott az aktualitásokra, a rendkívüli, speciális egyedi igényekre, és mindezek megvalósítását tűzte ki célul. Kreatív, az újdonságokra fogékony tervezői és kivitelezői csapattal rendelkezik. Ez a sokoldalú team a záloga annak, hogy Megrendelőink igényeinek megvalósítást sikerre vigyük.
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.