Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
GARZON BÚTOR ZRT tevékenységei
GYÁRTÁS

Termékeink különböző színű, vastagságú és minőségű laminált lapból készülnek. Teljesen automatizált lapszabász-géppel, páros élmegmunkálókkal, CNC megmunkáló-éllezáró központokkal, speciális íves és hajlított felületek megmunkálására szolgáló gépekkel rendelkezünk többek között.

Gépeink automatizáltsági foka az iparágon belül igen magas, kulcsgépeink többsége CNC vezérlésű és CE normával rendelkezik. A tökéletes megmunkálási minőség biztosítása céljából kizárólag gyémánt élű és keményfémlapkás szerszámokkal dolgozunk.

A gyártást folytató cég felépítése (gyártóterület nagysága, gépek száma és teljesítménye, létszám nagysága) leginkább középsorozatú gyártás esetén a leghatékonyabb, de berendezéseink és kollégáink felkészültsége együttesen lehetővé teszi, hogy kis sorozatban magasabb minőségű és egyedi tervezésű gyártmányokat is elkészítsünk.

Saját fejlesztésű széria termékeinket a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. értékesíti budapesti bemutatótermünkben, illetve az országos Garzon Márkaképviseleteken keresztül.
Ingatlanhasznosítás

A Garzon Bútor ZRT. jelentős nagyságú és értékű ingatlannal rendelkezik. Ezek közül a legjelentősebb a minden igényt kielégítően felszerelt, modern, igényesen kialakított kétszintes irodaház Székesfehérvár központjában.

Az irodaházon kívül kisebb-nagyobb raktárhelyiségek, üzemcsarnokok ingatlanhasznosításával foglalkozunk.
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.